Ilias Zouhar, onze nieuwe collega

16 Sep, 2024

Jobport groeit! Dus namen we onlangs een nieuwe, extra customer success manager aan: Ilias Zouhar. Heb je contact met Jobport, dan kan je hem dus ‘tegenkomen’. Een korte kennismaking met deze nieuwe Jobporter.

Ilias neemt een hoop ervaring mee naar Jobport op het gebied van sales en support met eerdere functies als accountmanager government en relatiebeheerder. Bij Jobport voelt hij zich als een vis in het water. Waarschijnlijk omdat hij en Jobport iets gemeen hebben: het liefst kijken naar het probleem en de behoefte van de klant en dan nadenken en adviseren over de oplossing die jij kan geven. “Ik ben een echte solutionseller”, zegt hij. “Ik wil dat de klant echt geholpen wordt met een oplossing die ik bied. En tegelijkertijd moet de oplossing ook goed werken voor het bedrijf. Dat is het duurzaamst.”

Nieuwsgierig en ontzorgen

Bij de eigenschap solutionseller hoort ook een andere kwaliteit van Ilias: nieuwsgierigheid. Hij is enorm nieuwsgierig naar de klanten van Jobport en hoe ze werken. “Ik kijk er echt heel erg naar uit om de klanten beter te leren kennen.” Helpen gaat verder dan oplossingen bieden, vindt hij. “Ik ben ook heel erg van het ontzorgen”, vertelt hij. Zowel privé als zakelijk is dat een van zijn voornaamste eigenschappen. “Je moet klanten ook helpen met de adoptie van je product en het gebruik ervan. Je kan bijvoorbeeld wel een mooie laptop hebben met tig handige functies. Maar als je alleen weet hoe je ermee moet mailen, dan benut je niet de hele potentie van het apparaat.” Naar zijn mening is Jobport zo’n mooie laptop met tal van mogelijkheden die klanten allemaal kunnen gebruiken. Zijn missie: dat iedereen nog meer alles uit Jobport haalt wat erin zit. Naast het ontzorgen uiteraard.

De schoonheid van je omgeving

Of Ilias ook nog iets kwijt wil over wie hij in het dagelijks leven is? Hij sport en kookt graag, zegt hij. Iedere dag doet hij wel iets aan beweging, met name fitness en voetbal. Daarnaast vindt hij het fijn om gezond en lekker te koken. Vaak komt dat neer op Italiaans: zijn favoriete keuken. Ook reizen staat hoog op zijn lijst. In juni maakte hij met een groep vrienden een mooie tocht door Marokko. Als het kon zat hij daar uren op het dak van een gebouw om naar de mooie uitzichten te kijken en bewoog hij mee met het ritme van de bevolking. “Het leven gaat daar langzamer, maar daardoor valt de schoonheid van de dingen om je heen wel meer op.” Iets wat hij heeft meegenomen naar huis: de schoonheid van je omgeving zien.

Welkom bij ons team Ilias, en succes en veel plezier bij Jobport!

Onze andere customer succes manager, Jill Hendrikx, is met zwangerschapsverlof. Ilias is onze extra versterking. Ook haar kom je binnenkort weer tegen bij Jobport.

Weten wat er precies allemaal nieuw is in Jobport? Bekijk hier een overzicht van alle updates voor Jobport.

16 Sep, 2024

Ilias Zouhar, onze nieuwe collega

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.